Timmermans voelt zich erin geluisd, want er bleken zomaar PVV-fans in de studio te zitten! *column*

Bij de publieke omroep vieren ze nog feest alsof het 1999 is. Als tevreden varkentjes, rollend in belastinggeld, jagen ze er onbekommerd bijna een miljard euro per jaar door. Dat ze zich aan de Mediawet moeten houden en dus verplicht zijn ‘te voorzien in de democratische, sociale en culturele behoeften van de Nederlandse samenleving’? Who cares! De cancelculture werd uitgevonden op het Mediapark. Wie deugt vreet mee uit de ruif. Wijk je af, dan gaan de camera en de microfoon uit. Hilversum hoort je niet, ziet je niet en wat je denkt boeit ze niet.

De campagneleider van GroenLinks-PvdA, mevrouw Samsom, weet zeker dat het allemaal de schuld van de media is dat Frans Timmermans, nota bene uit Europa afgedaald om Nederland te komen redden, het Torentje misliep. Ze voelt zich erin geluisd door SBS want bij het door Wilfred Genee geleide debat, waar Geert Wilders de stem van veel Nederlanders veroverde, bleken zomaar PVV-fans in de zaal te zitten. Die zelfs vragen mochten stellen! Het zou toch verboden moeten worden!

De hele column is hier te lezen voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Daarmee steun je ons werk en krijg je toegang tot exclusieve reclamevrije content zoals columns, podcasts en video’s.

Deze column wordt aanbevolen door Gijp 😉

Scroll naar boven