Word een Dwars kijker

Wees geen zwartkijker, word een dwarskijker!

Zoveel nieuws, zoveel prietpraat en napraatjournalistiek, maar wat staat er nou echt als je dwars door het nieuws heen kijkt? Het in perspectief plaatst? Het afpelt tot de kern? We nemen je mee dwars door het nieuws. Geen journalistiek, wel meningen, duidingen, uitleg bij het nieuws en mooie gesprekken met inhoud. Artikelen, columns, podcasts en video’s. Voor leden allemaal beschikbaar zonder reclame.

Help jij Dwarsnieuws mogelijk te maken?

Word lid van de Club van Dwarskijkers. We willen de Club zo groot mogelijk maken dus de drempel is laag. Je hoeft niet rijk te zijn om een DwarsKijker te worden, alleen maar slim en nieuwsgierig. Lees en praat mee!

Lid ben je al voor een 15 euro per jaar (incl. BTW!). Dan kan je:

  • alles lezen (ook de exclusieve content die voor anderen verborgen blijft)
  • alle video’s reclamevrij bekijken i.p.v. op YouTube met onderbrekende reclame
  • alle gesprekken luisteren als podcast, zonder reclame
  • reageren op alle nieuwsartikelen met je DwarsKijkers Profiel (als je je gedraagt!)
  • Je krijgt een nieuwsbrief (als je dat wilt) en uitnodigingen voor live events.

Een echte DwarsKijker snapt hoeveel het kost om het nieuws te volgen, duiden en beschrijven zonder subsidie! Praten, schrijven, Twitteren, opnemen, editten, bellen, interviewen, kopjes koffie drinken, oren te luisteren leggen, de loper uitrollen in de YouTube studio voor interessante gasten, licht, geluid, microfoons, mengpanelen, camera’s. Veel werk!

Vind je dat belangrijk dan mag je altijd meer doneren dan je vijftien euro lidmaatschapsgeld. En dat kan zonder BTW dus daar spekken we de regering niet mee!

Scroll naar boven