16 april 2024 première coronadocumentaire Maurice de Hond + ronde tafelgesprek Fleur Agema en Ronald Meester *UPDATE*

UPDATE Fleur Agema is hoofdgast op de première op 16 april in Zeist. Maurice de Hond en Marianne Zwagerman gaan met haar en professor Ronald Meester in gesprek. Laatste kaarten hier te koop. Kan je niet naar Zeist komen? Kijk dan mee met de livestream op DwarsNieuws.nl en Maurice.nl. De documentaire is daar aansluitend ook online te bekijken.

Als een vlieg op de muur volgde documentairemaker Frank de Rooij tijdens de coronacrisis statisticus en sociaalgeograaf Maurice de Hond in zijn -soms wanhopige- strijd om duidelijk te maken dat de regering en de WHO de verkeerde aanpak kozen.

Op 16 april 2024 is de premiere van de documentaire “Dood door schuld?” in het Figi Theater in Zeist en jij kunt erbij zijn. Aanvang 19.00 uur. Naast de vertoning van de film is er een panelgesprek met Maurice de Hond en gasten onder leiding van Marianne Zwagerman. Na afloop is er een meet and greet, maar vooral de gelegenheid om met elkaar nog eens na te praten over de waanzinnige tijd die we beleefd hebben en waarin velen zich ongehoord voelden, zoals Maurice de Hond ook lang roepende bleef in de woestijn.

Vol = vol dus wacht niet te lang met het bestellen van je kaart. Leuk om jullie allemaal te zien in Zeist!

Misstappen

Met een diepgaande blik ontrafelt de documentaire de vraag die velen bezighoudt: “Waarom hebben toonaangevende gezondheidsorganisaties zoals de WHO en het RIVM de luchttransmissie van Covid-19 zo lang ontkend?” Aan de hand van uitgelekte interne notities van het RIVM, toont De Hond aan dat de misstappen in het coronabeleid, tot vele onnodige slachtoffers in Nederland hebben geleid.

Trailer van de documentaire

De documentaire bereikt een hoogtepunt wanneer een klokkenluider een schokkende onthulling doet over de samenhang van het verborgen houden van de oorsprong van Covid-19 in Wuhan en het ontkennen van transmissie door de lucht via aerosolen. “Dood door schuld?” werpt met een scherpe terugblik een bijzonder licht op de pandemie, die de wereld in zijn greep hield. Vanaf 16 april te zien.

Scroll naar boven