Yesilgöz is een gescripte robot op hakken zonder eigen ideeën #dddc *video*

Dilan Yesilgöz gebruikt een filmpje met kickbokser Rico Verhoeven, dat bedoeld was om te strijden voor kansarme kinderen (!), voor haar eigen glorie in de VVD campagne. De VVD-leider doet Marianne denken aan een robot op hakken die alleen maar scriptjes uitbraakt. Ton ziet Yesilgöz nog niet in de rij met Den Uyl, Lubbers en Kok. Het ontbreekt haar gewoon aan eigen ideeën, alles is ingestudeerd.

.

En waar is Wilders eigenlijk? Waarom is hij zo stil in de campagne? Marianne ging op onderzoek uit en vond hem in een asielzoekerscentrum!! Verder: hoe nepnieuws over Pieter Omtzigt het Journaal haalde. Wordt er dan niets meer gecheckt op het mediapark?

Een nieuwe Dwars door de Campagne met Ton F. van Dijk en Marianne Zwagerman staat nu op YouTube en speciaal voor leden van de Club van Dwarskijkers hier ook te beluisteren als podcast. Ben je nog geen lid, word het dan snel. Het kost je maar 15 euro per jaar (incl. BTW). Dan krijg je toegang tot exclusieve content zoals columns, podcasts en video’s. En je maakt ons werk mogelijk.

Scroll naar boven