De formatie slaat nu toch echt rechtsaf! Is dat de schuld van Maurice de Hond? #DDDF

Wéér toverde Geert Wilders twee nieuwe ijzersterkte informateurs uit de hoge hoed en ze hebben er zin in! Staat over twee maanden eindelijk het rechtse kabinet waar Nederland zo naar snakt op het bordes bij de Koning? Lukt het Wilders ook om goede ministers te vinden? Zitten er verborgen parels in de partijen?

En is het inderdaad de schuld van Maurice de Hond dat Nederland rechtsaf sloeg, zoals het NPO-programma Medialogica suggereerde deze week? De programmamakers riepen de chef van de Haagse NOS-redactie ter verantwoording omdat zij natuurlijk NOOIT het journaal had mogen openen met de peiling van Maurice waaruit bleek dat Wilders de grootste zou worden. Want dat is beïnvloeding!!

Marianne Zwagerman en Maurice de Hond praten erover in de YouTube live-uitzending van Dwars door de Formatie. Zondagochtend om 11.00 uur, je wekelijkse subsidievrije lichtpuntje tussen #WNLopZondag en #Buitenhof.

Dwars door de Formatie is live voor iedereen te bekijken op YouTube en hier reclamevrij en als podcast beschikbaar voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Daarmee steun je ons werk en maak je dit soort uitzendingen mogelijk, waarvoor dank!

Scroll naar boven