Deloitte bewijst: Hugo de Jonge stond keihard te liegen in de Tweede Kamer (en komt ermee weg) *column*

Sluwe Hugo deed heel Nederland geloven dat er een wereldwijde mondkapjesramp was, nergens waren die dingen te krijgen. Dus trok hij zijn supermannencape aan. Voor de poorten van de hel sleepte hij de mondkapjes weg waarmee onze zorghelden een beetje veilig hun werk konden doen.

In werkelijkheid puilden de vliegtuigen die onderweg naar Nederland waren toen al uit van de tientallen miljoenen mondkapjes, ingekocht door de noeste vakmensen van inkoopcentrum LHC. Meer dan genoeg voor een half jaar. Sluwe Hugo verbood de inkopers dit bekend te maken. Media mochten geen er geen lucht van krijgen dat de mondkapjesschaarste alleen bestond in de snode plannen van Hugo. Zelf loog hij daarover keihard in de Tweede Kamer. Op 16 april 2020 hield hij in het debat vol dat er geen mondkap te krijgen was terwijl het LHC hem op 10 april al het sein ‘brand meester’ had gegeven.

Sluwe Hugo

Sluwe Hugo had de hele coronacrisis de mond vol van het fakenews dat verspreid zou worden door gewetensvolle artsen en plichtsgetrouwe wetenschappers die probeerden bij te dragen aan échte oplossingen voor de pandemie, terwijl hij zelf de grootste fabrikant van leugens en verzinsels blijkt. Dat beeld doemt op in de ruim 400 pagina’s ‘forensisch onderzoek’ van Deloitte.

De hele column staat hier voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor een tientje per jaar, dan mis je niks en steun je mijn werk.

Word lid
Scroll naar boven