Het Omtzigt-Timmermans debat. Desinformatie over windmolens, drama over kerncentrales *video*

Ton F. van Dijk en Marianne Zwagerman geven direct na afloop van het debat tussen Pieter Omtzigt een nabeschouwing. Het was niet echt een debat, meer een uitwisseling van (bekende) standpunten. Het leek alsof de verkiezingen al achter de rug waren en we meekeken naar de formatieonderhandelingen.

Maar er was weer drama over kerncentrales (waarom schreeuwt Timmermans dan toch altijd zo?) en de linkse leider hing een volstrekt ongeloofwaardig verhaal op over een mijnwerker die nu windmolens bouwt. Wie profiteerde het meest van dit debat en hoe kunnen Yesilgöz en Van der Plas nog aanhaken bij de tweestrijd tussen deze twee mannen?

Verder een analyse van Ton F. van Dijk over zijn grote nieuwsverhaal van vandaag, hoe de veroordeelde terroriste Soumaya Sahla dan toch eindelijk is geroyeerd door de VVD maar ondertussen haar klauwen in de BBB zette.

.

Leden van de Club van Dwarskijkers kunnen deze DDDC ook hier ook als podcast beluisteren op Spotify. Lid van de Club van Dwarskijkers ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Dan steun je ons werk, krijg je toegang tot exclusieve content zoals columns en podcasts en kan je meedoen aan live-events zoals vanavond tijdens de opname van de uitzending

Scroll naar boven