Twijfelpremier Omtzigt wil alleen vakministers. Maar dat is geen garantie voor succes #DDDC

Het hoge woord is er eindelijk uit bij Pieter Omtzigt, hij wil dan eventueel toch wel premier worden. Maar alleen van een kabinet met vakministers. Ton F. van Dijk gelooft daar niet zo in. Het kwam er allemaal te aarzelend uit bij Omtzigt in Buitenhof. En vakministers zijn niet bepaald een garantie voor succes, bewijst Ernst Kuipers. Maar iemand op Financiƫn met minimaal enige interesse in het vakgebied zou wel een enorme vooruitgang zijn.

.

Ton en Marianne bespreken de aardverschuivende peiling van Maurice de Hond. Krijgen we dan eindelijk eens een echt rechts kabinet? Premier Wilders? Wat gaat Omtzigt doen als Wilders groter wordt? Gaan meer mensen nu strategisch stemmen en is dat vooral voor Timmermans profijtelijk of voor Wilders? Nog drie nachtjes slapen dan weten we het.

Dwars door de Campagne is hier ook als reclamevrije podcast te beluisteren voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Daarmee steun je ons werk, krijg je uitnodigingen voor live-uitzendingen en toegang tot exclusieve content.

Scroll naar boven