Eindsprint! Krijgen we eindelijk een rechts kabinet? Praat vanavond mee in de #DDDC live-uitzending.

.

Een aardverschuiving in de nieuwe peiling van Maurice de Hond! Krijgen we echt premier Geert Wilders straks? En gaat Frans Timmermans dan emigreren?

Wat blijkt uit de peiling van De Hond? Wat zegt zo’n peiling eigenlijk en beïnvloedt die de eindsprint? Gaan meer mensen nu strategisch stemmen? Voor wie is dit goed nieuws? Heeft de VVD Wilders groot gemaakt door hem niet uit te sluiten en wat was de strategie daarachter? Hoe beïnvloedt een grote PVV de keuzes van Pieter Omtzigt? Voelde hij zich daardoor gedwongen om vandaag in Buitenhof te zeggen dat hij toch premier wil worden?

Hoe groot is de kans dat de linkse angst voor Wilders in de laatste dagen voor de verkiezingen Timmermans vleugels geeft zoals Kaag bij de vorige verkiezingen ineens nog bijna 10 zetels won? Hoe belangrijk is het slotdebat nu nog zoveel kiezers zweven?

Ton F. van Dijk en Marianne Zwagerman nemen het vanavond rond 20.00 uur (na het Jeugdjournaaldebat) allemaal door in de nieuwe uitzending van DDDC. Leden van de Club van Dwarskijkers kunnen weer live meekijken en meepraten tijdens de uitzending die later op YouTube en Spotify on demand beschikbaar komt. Ben je nog geen lid van de club? Word dat dan nu! Het kost maar 15 euro per jaar (incl BTW) en levert je veel op zoals toegang tot exclusieve content.

De link naar de live-uitzending is even voor 20.00 uur hier beschikbaar

Scroll naar boven