Wederopstanding Omtzigt. Politie bij D66. Natuurmonumenten formeert mee? #DDDF

De formatie treuzelt voort terwijl het steeds meer schuurt met het oude kabinet, dat boeren uit wil kopen, de asielinstroom laat exploderen, de NPO wil veiligstellen en de EU nog verder uit wil breiden. Er moet tempo gemaakt worden! Maar wie schoof er aan bij de informateurs? Natuurmonumenten! Waarom?!

Ondertussen komt de campagne voor de EU verkiezingen op stoom. Zaterdag waren D66 en NSC in congres. Maurice de Hond en Marianne Zwagerman recenseren de optredens van Pieter Omtzigt en Rob Jetten.

Trendwatcher Vincent Everts was aanwezig bij het D66 congres maar werd door 6 politieagenten uit de zaal gehaald en het pand uit gegooid!! Waarom?! Hij doet zijn verhaal in Dwars door de Formatie. Live op YouTube, zondagochtend om 11 uur, je wekelijkse subsidievrije lichtpuntje tussen #WNLopZondag en #Buitenhof.

De uitzending is hier beschikbaar als podcast en reclamevrije video voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Daarmee krijg je toegang tot exclusieve content, steun je ons werk en maak je dit soort uitzendingen mogelijk, waarvoor dank.

Scroll naar boven