De nieuwe regering zal korte metten maken met de navelstarende Media Park bewoners en dat is hoog tijd *column*

Niets van de huidige NPO kan overeind blijven, dat bewees bestuursvoorzitter Frederieke Leeflang maar weer eens met haar hautaine wereldvreemde optreden in het dramatisch slechte tv-programma Buitenhof. Van enig zelfinzicht was geen sprake bij de NPO-voorzitter, terwijl Pieter Omtzigt nog maar tien minuten daarvoor in hetzelfde programma presentator Twan Huys ontmaskerde als een feitenvrije roddeltante die geen journalistiek bedrijft, maar propaganda oplepelt.

‘Bijzonder kwalijk wat u doet,’ wees Omtzigt de NPO-presentator terecht. De desinformatie werd verspreid onder de neus van de hoogste NPO-baas, maar ze zag het niet eens. Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo zorgelijk was. En geen miljard euro kostte, onvrijwillig door ons opgehoest.

De hele column is hier te lezen en als podcast te beluisteren voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl. BTW). Daarmee steun je ons werk en krijg je toegang tot exclusieve content zoals columns, podcasts en reclamevrije video’s.

Scroll naar boven