Hoe democratisch is het dat Wilders geen premier mag worden (en Marianne is BOOS!) #DDDF

Program kabinet? Is het ondemocratisch dat Wilders geen premier mag worden? Het voelt nu al als het kabinet dat eigenlijk niemand wil. Doet Wilders teveel concessies? Komen de vier partijen eruit en staat er voor de zomer een kabinet op het bordes? Dat recht doet aan de verkiezingsuitslag? Is het terecht dat leden van andere partijen geroyeerd worden als ze minister worden? Marianne Zwagerman en Maurice de Hond bespreken het in de wekelijkse live-uitzending van Dwars door de Formatie die je hier helemaal kunt terugkijken op YouTube.

Marianne begint haar geduld te verliezen met de politici. Ga Gewoon Eens Aan Het Werk! Wij hebben het ook niet altijd leuk op het werk. Wij kunnen onze collega’s ook niet uitkiezen. Wij moeten ook vaak dingen doen die we niet willen. Oh en wij hebben al helemaal geen tijd om energiecoöperaties op te richten!

Deze uitzending is exclusief voor leden van de Club van Dwarskijkers ook als podcast te beluisteren en zonder programmaonderbrekende reclame te bekijken. Lid ben je al voor 15 euro per jaar (incl.BTW). Daarmee steun je ons werk en krijg je toegang tot exclusieve content.

Scroll naar boven