Heb je geen zin om het verkiezingsprogramma van Omtzigt te lezen, maar wil je wel een betrouwbare duiding van de inhoud? #DDDC

Vanmorgen presenteerde Pieter Omtzigt in Nieuwspoort in Den Haag zijn verkiezingsprogramma. Heb je geen zin om het verkiezingsprogramma helemaal te lezen, maar wil je wel een betrouwbare duiding van de inhoud? Geen nood! Ton F. van Dijk en Marianne Zwagerman lazen het helemaal en voorzien het van commentaar in deze nieuwe aflevering van Dwars door de Campagne.

.

Om 14.00 uur konden Leden van de Club van Dwarskijkers live meekijken met de opname van de nieuwe uitzending van Dwars door de Campagne met een nabeschouwing van Ton en Marianne. Zij gaven ook een eerste duiding van het programma van NSC.

De uitzending van DDDC is nu beschikbaar op YouTube en voor leden van de Club van Dwarskijkers ook als podcast te beluisteren op Spotify. Alle eerdere uitzendingen van DDDC zie je hier.

Ben je nog geen lid van de Club van Dwarskijkers? Regel het hier dan direct. Het kost maar 15 euro per jaar (incl. BTW). Dan krijg je toegang tot reclamevrije exclusieve content zoals columns, podcasts en video’s. En je maakt het mogelijk dat wij uitzendingen zoals DDDC kunnen blijven maken, waarvoor dank!

Scroll naar boven