Politieke partijen verbieden? GroenLinks eerst! *column*

De mogelijkheid om politieke partijen te verbieden werd met gretigheid door D66 omarmd toen ze er een kans in roken om Thierry Baudet de Kamer uit te krijgen. Maar als we kijken naar de escalatieladder die Remkes beschrijft in het rapport van de Staatcommissie parlementair stelsel zijn de groene vrienden van D66 in de Tweede Kamer eerst aan de beurt:

Sigrid Kaag en Jesse Klaver blijven vanaf hun kreupele morele paarden iedereen die niet in de klimaatgekte meegaat tot extreemrechts bestempelen, ondertussen weten we nu dat GroenLinks-Kamerleden doodleuk in debatclubjes participeren waarin de volgende Volkert van der Graaf wordt opgekweekt. Volkert zat 12 jaar vast voor de moord op Pim Fortuyn, het GroenLinkse praatclubje wilde brainstormen over activiteiten die 15 jaar gevangenisstraf opleveren….

Het klimaatterrorisme is binnengedrongen in het hart van ons parlement, via een ex-medewerker van Greenpeace die filosoferen over geweld niet schuwt.

De hele column is hier te lezen voor leden van de Club van Dwarskijkers is. Lid ben je al voor 15 euro (incl BTW) per jaar. Daarmee steun je mijn werk en krijg je toegang tot exclusieve content.

Word lid
Scroll naar boven