De Kaag-fanclub kon dus toch nog een treetje dieper zakken #collegetour

Net als je dacht dat de Hilversumse bodem wel bereikt was blijkt de Kaag-Fanclub nog een niveautje dieper in de drek te kunnen zakken. De NPO-juichaapjes doen net alsof Kaag eigenlijk de eerste vrouwelijke premier van Nederland is. Feit is dat ze de Tweede Kamerverkiezingen van Mark Rutte verloor, zelfs toen half Nederland hem al kotsbeu was. En bij de laatste verkiezingen, voor de Provinciale Staten, wist Kaag haar partij zo ver buitenspel te manoeuvreren dat D66 straks maar in een provincie mee bestuurt. Dat ligt natuurlijk allemaal niet aan Kaag, nee het komt door het vrouwonvriendelijke klimaat in Nederland waardoor vrouwelijke politici zo ernstig bedreigd worden dat het werken hier vrijwel onmogelijk is, als we College Tour moeten geloven.

Ondertussen grepen vrouwen in Nederland wel degelijk de macht, maar dat zijn niet de Goede Vrouwen! Nog nooit bouwde iemand zo snel en succesvol een nieuwe partij als Caroline van der Plas. Een partij die ook in de Eerste Kamer -met de allergrootste fractie- door een vrouw wordt geleid. Onder het mom van ‘kijk ons eens inclusief en onpartijdig zijn’ mag Van der Plas vanavond aanschuiven in College Tour.

Maar de Kaag-fanclub haalt een verwarde oude Korsakov patiënt (witte man ook nog!) op het podium als duider van de politieke prestaties van Caroline van der Plas.

.

Want dat seniele oude drankorgel is tegenwoordig Kaag-fan. Dus moet Caroline haar podium delen met deze politieke nono die zijn decennialange verdienmodel als boerenrocker probeert weg te poetsen met de smoes dat alleen zijn lichaam op het podium stond.

Hoe belachelijk wil de NPO zichzelf nog maken?

.

Vind je mijn werk belangrijk? Word dan lid van de Club van Dwarskijkers. Voor slechts 15 euro per jaar (incl. BTW) krijg je toegang tot exclusieve content en zorg je ervoor dat ik video’s en columns kan maken. Waarvoor dank!

Scroll naar boven